ELEKTROTECHNISCHE WERKZAAMHEDEN
Project Team Energy is al vele jaren een betrouwbare en dienstverlenende partner voor veel eigenaren en beheerders in de woning-, kantoor- en utiliteitsbouw.

ELEKTROTECHNIEK

Project Team Energy is gespecialiseerd in ontwerp, engineering, projectmanagement, installatie en onderhoud in de volgende hoofdactiviteiten:

  • Elektrotechniek
  • Laag- en hoogspanning
  • Energietechniek
  • Automatisering
  • Brand- en inbraakbeveiliging
  • En inspectie laagspanning (NEN 1010, NEN 3140 en NEN-EN 50110-1)

INSPECTIE LAAGSPANNING

Het uitvoeren van een inspectie conform de NEN 3140, bedoeld om veilig gebruik van de elektrotechnische installatie te kunnen waarborgen, kan Project Team Energy verzorgen. Deze inspectie kan bestaan uit enkel een visuele controle of een uitgebreide inspectie.

Wij hebben hiervoor de juiste opleiding, kennis en meetapparatuur in huis. Middels infrarood foto’s die wij maken van de hoofd en onderverdeelkasten, kunnen wij de zogeheten “hotspots” bepalen en vastleggen in een rapportage, zodat brandgevaar bij te hoge temperaturen tijdig gesignaleerd wordt.

Verlichtingstechniek

VERLICHTINGSTECHNIEK

Verlichtingstechniek betekent eigenlijk: “met de juiste technieken en middelen de kunst te beheersen om het licht te beïnvloeden”. Verlichtingssystemen worden steeds geavanceerder en slimmer.

Goede en juiste verlichting is een voorwaarde voor openbare veiligheid en veilig wonen en werken. Er zijn veel normen, subsidies en regelgeving op het gebied van -energiezuinige- lichtinstallaties.

Wij adviseren en ondersteunen u graag hierbij.

INSPECTIE NOODVERLICHTING

Door het Bouwbesluit en de aanvullende Arbo eisen wordt gesteld dat in elk gebouw dat publiekelijk toegankelijk is er noodverlichting en vluchtwegaanduiding dient te zijn aangebracht. Om na te gaan of uw gebouw nog aan de huidige eisen voldoet kunt u met Project Team Energy contact opnemen zodat wij een rapportage kunnen opstellen en u een vrijblijvend advies kunnen geven.

BRANDMELD- EN ONTRUIMINGSINSTALLATIES

Project Team Energy ontwerpt, installeert en levert systemen van bijna elk merk en type branddetectie. De systemen signaleren rookontwikkeling in een vroeg stadium, waarna deze onmiddellijk alarm slaan en eventueel automatisch de brandweer oproepen. Een tijdige signalering van een beginnende brand is immers van levensbelang.

Toegangstechniek

TOEGANGSCONTROLE- EN INTERCOMINSTALLATIES

Een gecontroleerde toegang in zowel kantoorgebouwen als woningen en flatgebouwen kan op vele manieren plaatsvinden. Men kan een keuze maken uit bijvoorbeeld: audio communicatie, audio-video communicatie oftewel de zogenoemde intercominstallaties.

Maar even goed mogelijk is een combinatie met bijvoorbeeld een keycard entry, keyless entry en een camera bewakingssysteem.

Project Team Energy denkt graag met u mee en legt de vele mogelijkheden aan u uit, zodat een juiste oplossing voor uw project kan worden gekozen. Wij zijn thuis in bijna elk merk en type. Hierdoor kunt u als klant zelf een keuze maken bijvoorbeeld die het beste bij uw project en gewenste uitstraling past.