Geschiedenis

Waar komt de naam Project Team vandaan en waar bestaat de Project Team Group uit? De naam en het idee zijn eind 1998 ontstaan. Eigenlijk paste dat toen al goed in het tijdperk van begrippen als “multitasking” en “Turnkey projecten”. Anno nu, praten we over het “nieuwe werken” maar eigenlijk komt dit op hetzelfde neer; de klant is en blijft centraal. Hoe wij het doen dat is niet de opdracht, de opdracht wordt vaak samengevat als: “een professionele oplossing tegen een bijbehorende prijs”. Zo is Project Team Group ontstaan met de filosofie; “Uw Project, Ons Team, samen succesvol!”

Onze onderdelen

Workforce

Services

Energy

Over ons

Van weerstand tot vermogen

Wist u dat wij inmiddels meer dan 15 jaar bestaan? Project Team Energy is een middelgrote organisatie en wij werken landelijk voor een aantal grote, kleine en bekende en minder bekende opdrachtgevers in voornamelijk de kantorenmarkt en woningutiliteitsbouw.

Wij proberen door goed communiceren onze opdrachten voor zowel onze opdrachtgevers, huurders en andere gebruikers zo geruisloos mogelijk uit te voeren.
Wij denken ons te onderscheiden door ons jonge bestaan dat mede zorgdraagt voor jonge, energieke, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers met kennis van nu. Wij lopen hierdoor vooraan als het gaat om nieuwe innovaties op elektrotechnisch gebied.

Waar gewerkt wordt vallen spaanders

Goed onderhoud en schoonmaak van het vastgoed bestaat uit continue professionele aandacht. In november 2011 hebben we Project Team Services opgericht. Het aanbieden en uitvoeren van periodiek en incidenteel onderhoud, uitgevoerd door professionele en betrokken ondernemers, welke specialisten zijn in hun vak. De regie blijft centraal en vertrouwd, bij ons in handen, maar samen zijn we goed voor uw vastgoed.

Menselijke kwaliteiten

Sinds het begin zijn we actief in het inzetten van -technische- specialisten of het nu gaat om complete projectteams of enkele technici, wij leveren. Projecten kunnen wij ook op regie-basis uitvoeren.

Sinds april 2010 zijn deze werkzaamheden ondergebracht in Project Team Workforce.

Gecertificeerd

Alle disciplines van administratie tot facturatie zijn gestructureerd conform de internationale standaard ISO9001. Naast de diverse diploma’s voldoen wij ook aan alle veiligheidscerficaten als bijvoorbeeld VCA** zodat u als opdrachtgever zoveel mogelijk gevrijwaard bent van eventuele complicaties. Ook zijn wij als bedrijf een erkende leerschool voor stagiaires of pas afgestudeerden.
Non-verbale communicatie vinden wij ook uiterst belangrijk. Onze medewerkers dragen om die reden nette bedrijfskleding en hebben wij een modern wagenpark. Alle bussen en auto’s zijn eigenlijk onze rijdende visitekaartjes !
Mogen wij u helpen bij uw elektrotechnische vraagstukken? Wij helpen u graag !

Wij zijn Project Team Group

Namens alle medewerkers en samenwerkende ondernemers graag tot ziens!