Geschiedenis

De naam en het idee zijn eind 1998 ontstaan. Eigenlijk paste dat toen al goed in het tijdperk van begrippen als “multitasking” en “Turnkey projecten”.

Anno nu, praten we over het “nieuwe werken” maar eigenlijk komt dit op hetzelfde neer; de klant is en blijft centraal. Hoe wij het doen dat is niet de opdracht, de opdracht wordt vaak samengevat als: “een professionele oplossing tegen een bijbehorende prijs”. Zo is Project Team Group ontstaan met de filosofie; “Uw Project, Ons Team, samen succesvol!”

Van weerstand tot vermogen

Project Team Group bestaat inmiddels ruim 15 jaar en is een middelgrote organisatie. PTG werkt landelijk voor een aantal grote en kleine bedrijven in voornamelijk de kantorenmarkt en woningutiliteitsbouw. Door goed te communiceren tijdens onze opdrachten, helpen wij onze opdrachtgevers, huurders en andere gebruikers om de werkzaamheden zo geruisloos mogelijk uit te voeren.

Wij onderscheiden ons door onze jonge, energieke, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers met kennis van nu. Wij lopen hierdoor vooraan als het gaat om nieuwe innovaties op elektrotechnisch gebied.

 

Waar gewerkt wordt vallen spaanders

Goed onderhoud en schoonmaak van het vastgoed bestaat uit continue professionele aandacht. In november 2011 hebben we Project Team Services opgericht. 

Het aanbieden en uitvoeren van periodiek en incidenteel onderhoud, uitgevoerd door professionele en betrokken ondernemers, welke specialisten zijn in hun vak. De regie blijft centraal en vertrouwd, bij ons in handen, maar samen zijn we goed voor uw vastgoed.

Menselijke kwaliteiten

Sinds het begin zijn we actief in het inzetten van -technische- specialisten of het nu gaat om complete projectteams of enkele technici, wij leveren. Projecten kunnen wij ook op regie-basis uitvoeren.

Sinds april 2010 zijn deze werkzaamheden ondergebracht in Project Team Workforce.

WIJ ZIJN PROJECT TEAM GROUP

Namens alle medewerkers en samenwerkende ondernemers graag tot ziens!

Alle disciplines van administratie tot facturatie zijn gestructureerd conform de internationale standaard ISO9001. Naast de diverse diploma’s voldoen wij ook aan alle veiligheidscertificaten als bijvoorbeeld VCA**, zodat u als opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd bent van eventuele complicaties. Daarnaast zijn wij als bedrijf een erkende leerschool voor stagiaires of pas afgestudeerden.

Non-verbale communicatie vinden wij ook uiterst belangrijk. Onze medewerkers dragen om die reden nette bedrijfskleding en hebben wij een modern wagenpark. Alle bussen en auto’s zijn eigenlijk onze rijdende visitekaartjes!

Mogen wij u helpen bij uw elektrotechnische vraagstukken? Wij helpen u graag!

Iso en Vca

Scios

vca

bb

Techniek

Dekra