Uw pand, onze zorg

Of de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden nu periodiek van aard zijn of incidenteel, met Project Team Services heeft u alles onder controle. Wij kunnen uw projecten regisseren, zodat in elke regio op dezelfde wijze wordt gewerkt en uw klanten overal dezelfde kwaliteit ondervinden. Dezelfde werkroosters, planningsschema’s, evaluaties, contracten en uitvoering, Project Team Services is uw partner. Het voordeel voor de samenwerkende ondernemingen is dat zij zich puur kunnen focussen op hun specialisme. Tijdbesteding aan onder andere administratie en project management worden geminimaliseerd. Het resultaat: lagere kosten, overal de neuzen dezelfde kant op, centrale regie tussen u, de opdrachtnemer en Project Team Services. En tot slot voor iedereen een optimaal resultaat.

Algemeen onderhoud van uw vastgoed

Project Team Services blinkt uit in het onderhouden en reinigen van vastgoed.

Voor zowel reguliere als periodieke projecten geven wij u een passend advies, coördineren en voeren wij de werkzaamheden uit zoals u dat wenst.

Reiniging algemene ruimten

Wij zijn gespecialiseerd in de regie en uitvoering van onderhoud en reiniging van de algemene ruimten van vastgoed. Wij zorgen, indien gewenst, voor periodieke controle en verslaglegging. Klein onderhoud en defecten signaleren wij tijdig en gezamenlijk houden wij uw vastgoed en omgeving in uitblinkende staat.

Vloeronderhoud

Goed advies met betrekking tot de juiste reinigingsmethode of vervanging van de vloer of entree is van belang. Vloeren zijn er in vele soorten en maten, maar welke is nu geschikt voor uw project? Project Team Services kan u in alle zaken bijstaan en adviseren om samen tot een passende oplossing te komen.

Nul reiniging en oplevering

Bij een oplevering van een object wat lang heeft leeggestaan of bij een verhuizing, komt veel kijken. Project Team Services ondersteunt u bij de Nul reiniging (dieptereiniging) of herstel onderhoudswerken zodat u het vastgoed uitblinkend kan opleveren.

Glasbewassing

Project Team Services werkt met enkele partners samen die uw glasbewassingsproject, periodiek of incidenteel, vakkundig kunnen uitvoeren. Telescoopglasbewassing of de inzet van een hoogwerker!, ook dit kan Project Team Services voor u regisseren en uitvoeren.

Terrein- en gevelreiniging

Het vastgoed kan er nog zo goed onderhouden bij staan, maar wanneer het terrein, parkeergarage of de gevels in de directe omgeving niet onderhouden zijn, dan is dat het eerste visitekaartje wat u niet wilt afgeven.

Reiniging en onderhoud van terreinen, parkeergarages en gevels zijn specialistische werkzaamheden. Project Team Services geeft u graag goed advies en verzorgt de voor uw project juiste uitvoering.