Uw specialist

Of de werkzaamheden nu tijdelijk of periodiek van aard zijn, de specialisten van Project Team Workforce B.V. worden ingezet wanneer extra specialistisch en/of kwalitatief hoogwaardige kennis vereist is. Op projectbasis worden deze medewerkers of samenwerkende ondernemers door Project Team Workforce B.V. ingezet.

Of de opdrachtgever nu één medewerker of een heel team nodig heeft, Project Team Workforce B.V. biedt uitkomst.

Bouw en vastgoed

Advisering van uw vastgoed om de waarde te behouden, het tijdelijk te beheren, of mee denken hoe uw vastgoed zelfs een tweede bestemming kan krijgen. Wij hebben een creatief en specialistisch netwerk om strategisch en uitvoerend de juiste meerwaarde te kunnen leveren en hebben al diverse projecten succesvol een tweede leven mogen geven.

Projectmanagement

Zoekt u een ervaren oplossings- en resultaatgerichte projectmanager of een heel team van technische specialisten? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn!

Hierdoor wordt tijdens speciale (nieuwe) projecten tijdelijk een piek- of overbruggingsperiode waargenomen of in het geheel geregisseerd.

Installatietechniek E en W

Samen met onze partners en ons netwerk kunnen wij de juiste specialist voor een project inzetten en/of het project in eigen beheer uitvoeren.

Telematica

Het engineren, aanleggen en beheren van elektra- data- en telecommunicatie diensten wij kunnen de juiste oplossing voor u verzorgen.

Synergie

We hebben een breed netwerk opgebouwd met samenwerkende specialisten en kunnen diverse projectaanvragen beantwoorden. Wij begrijpen heel goed dat het uiteindelijk draait om het aanvoelen van elkaars bedrijfscultuur om met elkaar succesvol te kunnen zijn.

Wanneer wij denken voor u succesvol te kunnen zijn bij een projectaanvraag dan zeggen wij geen ‘nee’. Projectondersteuning is een prachtig werkveld. Als een spannende driehoeksverhouding die discreet vorm dient te krijgen tussen u, de projectmedewerker en Project Team Workforce B.V., maar met elkaar maken wij er een succesvolle samenwerking van.