Uw specialist

Of de werkzaamheden nu tijdelijk of periodiek van aard zijn, de specialisten van Project Team Workforce B.V. worden ingezet wanneer extra specialistisch en/of kwalitatief hoogwaardige kennis vereist is. Op projectbasis worden deze medewerkers of samenwerkende ondernemers door Project Team Workforce B.V. ingezet.

Of de opdrachtgever nu één medewerker of een heel team nodig heeft, Project Team Workforce B.V. biedt uitkomst.

Bouw en vastgoed

Advisering van uw vastgoed om de waarde te behouden, het tijdelijk te beheren, of meedenken hoe uw vastgoed zelfs een tweede bestemming kan krijgen. Wij hebben een creatief en specialistisch netwerk om strategisch en uitvoerend de juiste meerwaarde te kunnen leveren en hebben al diverse projecten succesvol een tweede leven mogen geven.

Projectmanagement

Een ervaren oplossings- en resultaat gerichte projectmanager of een heel team van technische specialisten kunnen wij verzorgen.

Zodat tijdens speciale -nieuwe- projecten tijdelijk een piek- of overbruggingsperiode waar genomen kan worden of geheel te regiseren.

Workforce

Installatietechniek E en W

Samen met onze diverse partners en ruim netwerk kunnen wij de juiste specialist voor een project inzetten en/of het project in eigen beheer uitvoeren.

Telematica

Het engineren, aanleggen en beheren van elektra- data- en telecommunicatie diensten wij kunnen de juiste oplossing voor u verzorgen.

Synergie

We hebben een breed netwerk opgebouwd met samenwerkende specialisten en kunnen diverse projectaanvragen beantwoorden. Wij begrijpen heel goed dat het uiteindelijk draait om het aanvoelen van elkaars bedrijfscultuur om met elkaar succesvol te kunnen zijn.

Wanneer wij denken voor u succesvol te kunnen zijn bij een projectaanvraag dan zeggen wij geen nee. Projectondersteuning is een prachtig werkveld. Als een spannende driehoeksverhouding die discreet vorm dient te krijgen tussen u, de projectmedewerker en Project Team Workforce B.V., maar met elkaar maken wij er een succesvol huwelijk van.